Trust Mydo Kablosuz Mouse 21871
İNDİRİMLİ
8.29 $ Bu ürünün size özel fiyatıdır,
Sepete ekleyin fırsatı kaçırmayın!

Trust 21871 Mydo Kablosuz Optik Mouse


Hız Ayarı Düğmesi

Fare üzerinde bulunan hız ayarlama düğmesi sayesinde daha hızlı ya da yavaş olması için seçim yapılabilir. En az 1000 DPI, en fazla ise 1800 DPI seçilebilir. Toplamda 1000, 1400 ve 1800 DPI şeklinde üç hız ayarı vardır.


Gelişmiş Sessizlik

Fare kullanımı kullanıcılara rahatlık sağlar fakat bazen tıklama sesi rahatsız verebilir. Bu nedenle ürün sessiz tıklama özelliğiyle tasarlanmıştır. Sizi rahatsız etmeyecek şekilde %90 oranında sessizleştirilmiştir. Sessiz yapısı onu her ortamda kullanılmaya uygun hale getirir.


Pratik USB Kullanımı

Kablosuz bir şekilde üretildiği için bağlantıyı USB ile sağlar. Micro USB sayesinde 10 metre mesafeye kadar kablosuz şekilde kullanılır. USB girişi bulunan her cihazda kullanım için uygundur.



Enerji Tasarrufu

Mouse üzerinde bir açma-kapama güç düğmesi yer alıyor. Bu düğme yardımıyla kullanılmadığı zamanlarda güç tasarrufu yapmanızı sağlar. Taktığınız pillerin daha uzun ömürlü olması için bu açma- kapama özelliğini kullanabilirsiniz.


Kablosuz Erişim

Mikro USB bağlantısı kurulmasıyla kablosuz olarak bağlantı kurulur. 2,4 GHz değerine ve 10 metre erişim mesafesine sahiptir. Kablosuz oluşu pratik bir şekilde kullanılmasını sağlar.


Sağ ve Sol El Kullanımı

Bu mouse her iki elle kullanım için de uygundur. Hem sağ elini hem sol elini kullanın kişiler düşünmeden bu ürünü alabilir. Kablosuz bağlantı sunan, sessiz tıklamalı ve her iki elin kullanımı için uygun avantajlı bir tasarımı vardır.

Ürünü Bugün 0 Kişi Satın Aldı
Ürünü 437 Kişi İnceledi

Bu Ürüne Bakanların Sepete Attıkları

Sıklıkla Birlikte Alınanlar

Bu Kategorinin En Çok Satanları

Alışveriş Sepetim

X
WhatsApp destek ekibimiz sorularınızı cevaplıyor.
Merhaba, nasıl yardımcı olabilirim?
WhatsApp Destek Hattı